Интересно

Интересно

 

Как се определя размера на пръстен?

Има няколко метода, които се използват за да  определите размера на пръстена си.
 
Ние обаче препоръчваме да поискате мнението на професионалист. Моля, отидете до най-близкия магазин за бижута и просто помолете да ви кажат размера ви! 
 
1-ви метод:

2-ри метод:

 
 
Медальон ключ.
Въпреки факта, че хората обикновено мислят за ключовете, когато искат да запалят автомобила си или да отворят входната врата на жилището си, този аксесоар е един от най-популярните в производството на ювелирни продукти. Може да символизира ключът към сърцето на любимия Ви човек или да Ви напомня за специално място със сантиментална стойност. Бижутата с формата на ключ са модерна и неостаряваща световна тенденция. Аксесоарите, изработени в различни стилове могат да бъдат масивни или миниатюрни, декорирани с кристали или перли, с орнаменти или изчестени.
 
Медальон кръст.
Един от най-важните в света религиозни символи не може да бъде пренебрегван от дизайнерите на бижута. Във всеки ювелирен магазин се предлагат огромен брой различни кръстове – от малки едва забележими до големи обемисти модели. Медальонът кръст задължително присъства в колекциите на елитните модни къщи, евъргрийни са на всеки фешън подиум, но са сравнително евтини бижута. Кристали, емайл, перли, кожа, плат, метал, стъкло – материалите за изработване и декориране на кръстовете са толкова разнообразни и всеки автор може да даде воля на своите идеи и умения при изработването им.
 
Медальон звезда.
Гледката на нощно небе с безбройните звезди на тъмен фон е изумителна и спираща дъха. Но звездата е не само обект на съзерцание, тя е специален символ за мнозина. Хората влагат различен смисъл във всеки аксесоар, но тя винаги означава нещо светло, ярко и желано. висулки. Този вид бижута са идеален подарък за всяка възраст, тъй като формата на звезда е универсална – подходяща е за всеки имидж и се комбинира уместно с други украшения.
 
Медальон с форма на кръг.
Неизменния символ на вечността е най-популярният декоративен елемент в продължение на хилядолетия. Многоцветни и семпли, гладки или с вложки – аксесоарите с кръгла форма са винаги актуални и модерни. Тази форма е от основно значение в света на модната бижутерия днес и присъства в почти всички стилове. Пръстени и обеци, колиета или гривни – кръгът може да се срещне навсякъде и да се съчетае в уникални ювелирни композиции.
 
Медальон с форма на сърце.
Друг популярен символ, който основателно се счита за класика. Всяка жена е длъжна да има във бижутерската си кутия поне едно бижу с форма на сърце. За влюбените няма по-добър подарък от аксесоар, подчертаващ силата на чувствата. Вариантите за този вид украшения са различни – от инкрустации с естествени камъни, перли и кристали, до достъпни съвременни материали, като пластмаса и метални сплави.
Ако предпочитате класическите символи, покупката на този вид бижута е добър и креативен избор. А ако не разполагате с време за обикаляне по магазините, има алтернативи като онлайн шопинга. Спестете си време и средства и пазарувайте модерно.