За нас

За нас

 

SENSE е основана през 2000 г. в гр. Варна. В началото основната дейност на фирмата е продажба на бижута от благородно сребро с проба 925.

Днес SENSE има 6 обекта в гр. Варна 3 обекта в гр. София, 2 обекта в гр. Пловдив и собствено ателие - оборудвано със съвременни и модерни машини, които позволяват безкомпромисно качество. Извършваме търговия, както със стоки от чужди производители, така и от български утвърдени автори. Основния ни приоритет е да задоволим всеки потребителски вкус, като за тази цел предлагаме широк спектър от услуги - изработка, ремонт и подръжка на бижута.
 
SENSE е официален вносител на SWAROVSKI™ и има правото да ползва брандинг статуса  MADE WITH SWAROVSKI®ELEMENTS - гаранция за високо качество и стил.
 
Ние създаваме невероятни бижута от сребро с линията на световния гигант от Австрия - SWAROVSKI®ELEMENTS, като винаги се съобразяваме с новите им елементи, цветове и ефекти.
 
С колекция  SENSE  ние Ви предлагаме да се докоснете до вълшебния свят на SWAROVSKI, изпълнен с безброй цветове, форми и размери. Тук може да намерите бижута подходящи за всеки стил, както и за всяка промяна на Вашия имидж.
 
Всяко бижу което е направено с кристали  SWAROVSKI®ELEMENTS се радва на внимание – не може да ги пропуснете!
 
Бижута със специфичен дизайн, блясък и лукс 
 
- Това са SENSE MADE WITH SWAROVSKI®ELEMENTS