SENSE е основана през 2000 г. в гр. Варна. В началото основната дейност на фирмата е продажба на бижута от благородно сребро с проба 925.

Днес SENSE има 2 обекта в гр. Варна, 1 обект в гр. София, 1 обект в гр. Пловдив и собствено ателие – оборудвано със съвременни и модерни машини, които позволяват безкомпромисно качество. Извършваме търговия, както със стоки от чужди производители, така и от български утвърдени автори. Основния ни приоритет е да задоволим всеки потребителски вкус, като за тази цел предлагаме широк спектър от услуги – изработка, ремонт и подръжка на бижута.

SENSE е официален вносител на SWAROVSKI™ и има правото да ползва брандинг статуса MADE WITH SWAROVSKI®ELEMENTS – гаранция за високо качество и стил.

Ние създаваме невероятни бижута от сребро с линията на световния гигант от Австрия – SWAROVSKI®ELEMENTS, като винаги се съобразяваме с новите им елементи, цветове и ефекти.

С колекция SENSE ние Ви предлагаме да се докоснете до вълшебния свят на SWAROVSKI, изпълнен с безброй цветове, форми и размери. Тук може да намерите бижута подходящи за всеки стил, както и за всяка промяна на Вашия имидж.

Всяко бижу което е направено с кристали SWAROVSKI®ELEMENTS се радва на внимание – не може да ги пропуснете!

Бижута със специфичен дизайн, блясък и лукс

– Това са SENSE MADE WITH SWAROVSKI®ELEMENTS