Как се определя размера на пръстен?

Има няколко метода, които се използват за да определите размера на пръстена си.

Ние обаче препоръчваме да поискате мнението на професионалист. Моля, отидете до най-близкия магазин за бижута и просто помолете да ви кажат размера ви!

1-ви метод:

  • Вземете хартиена лента, широка около половин см
  • Увийте плътно лентата около пръста си и отбележете мястото, където двата края на лентата се срещат.
  • Вземете линия, разграфена в мм и измерете лентата между отбелязаните места
  • Така ще узнаете обиколката на пръста си

2-ри метод:

  • Вземете пръстен който Ви става
  • Намерете линийка разграфена в мм
  • Поставете пръстена на масата и измерете вътрешния му диаметър. Не трябва да се включва металната част на пръстена. При измерването на вътрешния диаметър се уверете че, сте измерили пръстена в най-широката му част
  • Така ще разберете диаметъра му

Условия за доставка

Доставката е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 100 лв.!

След като ни изпратите Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас за потвърждение за верността на поръчката и адреса. Ако избраната от Вас стока в момента не е в наличност, ще Ви уведомим на посочения телефон за контакт своевременно, като ще имате право на замяна на продукта с друг или да откажете поръчката си.

Доставката се извършва от куриерска фирма Interlogistica, на посочения в поръчката от Вас адрес.

Заплащането става чрез наложен платеж при получаване на поръчката.

Цената на куриерските услуги не е включена в цената на продукта и се поема от клиента. Може да видите цените на фирмата с която работим тук
http://www.interlogistica.bg/services_bg.aspx

Срокът на доставката е 3-5 работни дни. SENSE не носи отговорност за закъснение, което се дължи на куриера.

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на продуктите. Ако не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения в заявката адрес или не е осигурен достъп и условия за предаване на продуктите в този срок, поръчката се счита за невалидна и SENSE се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

Всички цени на продуктите са крайни с включено 20% ДДС!

Рекламации и гаранции

Закупените продукти може да бъдат върнати в срок от седем работни дни от получаването им, ако не е разпечатана, ползвана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл. 55 от Закона за защита на потребителя.

Разноските по връщането на продуктите са за сметка на купувача!

Със всеки закупен продукт от магазин SENSE, Вие ще получите сертификат за изделието. С този сертификат sense.bg дава една година гаранция на сребърната част и Ви гарантира, че закупената от Вас сребърна бижутерия е изработена от проба – 925

Пазете сертификата до изтичането на гаранционния срок!

Ние не носим отговорност при:
загуба на блясък след надраскване
промени в цвета след използване на някой видове козметика, перилни и почистващи препарати, минерална и морска вода, парфюми и др.
механични повреди

Качеството на кристалите Swarovski е пряко свързано с начина Ви на експлоатация. Кристалите се почистват с мек плат. За да не губят блясъка си е необходимо да не се мокрят, да не се пръскат с парфюми, нагряват и удрят.

За да се радвате на красотата им и да ги имате за по-дълго, моля грижете са за вашите бижута, съхранявайте ги в отделни торбички и не спете с тях!

Медальон ключ.

Въпреки факта, че хората обикновено мислят за ключовете, когато искат да запалят автомобила си или да отворят входната врата на жилището си, този аксесоар е един от най-популярните в производството на ювелирни продукти. Може да символизира ключът към сърцето на любимия Ви човек или да Ви напомня за специално място със сантиментална стойност. Бижутата с формата на ключ са модерна и неостаряваща световна тенденция. Аксесоарите, изработени в различни стилове могат да бъдат масивни или миниатюрни, декорирани с кристали или перли, с орнаменти или изчестени.

Медальон кръст.

Един от най-важните в света религиозни символи не може да бъде пренебрегван от дизайнерите на бижута. Във всеки ювелирен магазин се предлагат огромен брой различни кръстове – от малки едва забележими до големи обемисти модели. Медальонът кръст задължително присъства в колекциите на елитните модни къщи, евъргрийни са на всеки фешън подиум, но са сравнително евтини бижута. Кристали, емайл, перли, кожа, плат, метал, стъкло – материалите за изработване и декориране на кръстовете са толкова разнообразни и всеки автор може да даде воля на своите идеи и умения при изработването им.

Медальон звезда.

Гледката на нощно небе с безбройните звезди на тъмен фон е изумителна и спираща дъха. Но звездата е не само обект на съзерцание, тя е специален символ за мнозина. Хората влагат различен смисъл във всеки аксесоар, но тя винаги означава нещо светло, ярко и желано. висулки. Този вид бижута са идеален подарък за всяка възраст, тъй като формата на звезда е универсална – подходяща е за всеки имидж и се комбинира уместно с други украшения.

Медальон с форма на кръг.

Неизменния символ на вечността е най-популярният декоративен елемент в продължение на хилядолетия. Многоцветни и семпли, гладки или с вложки – аксесоарите с кръгла форма са винаги актуални и модерни. Тази форма е от основно значение в света на модната бижутерия днес и присъства в почти всички стилове. Пръстени и обеци, колиета или гривни – кръгът може да се срещне навсякъде и да се съчетае в уникални ювелирни композиции.

Медальон с форма на сърце.

Друг популярен символ, който основателно се счита за класика. Всяка жена е длъжна да има във бижутерската си кутия поне едно бижу с форма на сърце. За влюбените няма по-добър подарък от аксесоар, подчертаващ силата на чувствата. Вариантите за този вид украшения са различни – от инкрустации с естествени камъни, перли и кристали, до достъпни съвременни материали, като пластмаса и метални сплави.

Ако предпочитате класическите символи, покупката на този вид бижута е добър и креативен избор. А ако не разполагате с време за обикаляне по магазините, има алтернативи като онлайн шопинга. Спестете си време и средства и пазарувайте модерно.